Köp- och leveransvillkor (minsta order 300:- och fraktfritt över 5000:-)

Minimiorder
Minimiorder är 300 kr inklusive moms.
 

Priser
Moms ingår i priset med f.n. 25%.
 

Betalningsalternativ

- Faktura / Klarna
Betalningsvillkor 14 dagar. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med det belopp som är tillåtet enligt lag f.n. 50 kr samt dröjsmålsränta med 24% + gällande referensränta. Sedvanlig kreditprövning utan kännedomskopia sker och leverans sker endast till folkbokförd adress. Mer information om Klarna faktura hittar du här

- Delbetalning / Klarna Konto
Genom ett samarbete med Klarna kan vi erbjuda dig möjligheten att dela upp din betalning. Det finns flera alternativ att välja på och du väljer själv det mest passande. Skulle din ansökan inte bli beviljad kan du gå tillbaka till kassan och välja ett alternativt betalningssätt.

Klarna kommer skicka ett kontoavtal hem till dig om ditt köp är högre än 1500 kr. Kontrollera att uppgifterna stämmer och signera avtalet och returnera det i bifogat svarskuvert.


Betala från 50 kr/mån eller 1/24 av totalbeloppet. Handla nu - betala i slutet av nästkommande månad. Alla dina köp samlas på ett konto och på en faktura. En aviavgift om 29 kr, oavsett antalet köp. Du kan när som helst betala hela beloppet på en gång. 0 kr i uppläggningsavgift. Mer information om Klarna konto och aktuella räntesatser hittar du här

- Delbetalning / Klarna Kampanjer
Gäller för köp över 1000 kr. Uppläggningskostnad och ränta beror på antalet månader du väljer att dela upp betalningen på. Se informationslänkar i Kassan innan du betalar.

 

Leveranstid
Normal leveranstid är cirka 3-5 dagar för varor vi har på lager. Om leverans inte kan ske inom en vecka meddelar vi dig beräknad leveranstid. Under semesterperioden kan det ta lite längre tid än normalt.

 

Leveranssätt
 

Småsaker som en motorkol kan skickas som brev i vadderat kuvert.
 

Mindre paket skickas med DHL Servicepoint. Snabbast får Du dina varor om du uppger ditt mobilnummer i rutan för avisering. Du får då ett SMS-meddelande när paketet finns hos din närmaste paketutlämnare, t ex din lokala livsmedelsaffär. Om du absolut vill få dina varor direkt hem så skriv det i rutan för "Meddelande till butiken". Hemleverans tar dock längre tid!
 
 
Större paket skickas med DHL Inrikes Styckegods. Som större paket räknas exempelvis långa rör och beställningar med flera stora kollin. Du kommer att bli uppringd av speditören för att komma överens om lämplig tid för leverans till din hemadress.

Vi skickar i regel Dina varor inom 24 timmar och Du bör få dina varor inom ett par dagar.
Om någon av dina varor är tillfälligt slut kan du få vänta 1-2 veckor på leverans. Vi hör av oss om det är problem med någon vara.

Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget.

 

Frakt
Fraktkostnaden för en beställning debiteras efter den faktiska vikten och volymen, detta sker automatiskt i webbutiken och kostnaden för frakten redovisas i kassan. För mindre paket är fraktkostnaden inom Sverige från 36 kronor. Fraktfritt inom Sverige vid order över 5 000 SEK. Observera att rör/rörsatser/monteringssatser som innehåller långa rör med 2 meters längd har ett långgodstillägg inbakat i priset. Priset på dessa rör blir oförändrat även om ordersumman är över fraktfrigränsen.

 

Reklamation och returrätt
Det är alltid garanti på de produkter du köper. Om man kan påvisa att det är fabrikationsfel på produkten får man alltid nya delar, däremot gäller inte garantin vid förslitningsskador. Du betalar själv returfrakten. För återbetalning - ange ditt postgiro-, bankgiro-, personkonto- eller bankkontonummer. Har du betalat med kort sätter vi tillbaks pengarna på samma konto.

 

Om du vill lämna tillbaks varor som blivit över vid installationen, går det bra i vår butik i Hägersten. Vi ger dig full kompensation för allt som är oanvänt och i säljbart skick. Reservdelar som motorer, kretskort och handtag till on/off-slangar tar vi ej tillbaks då dolda fel kan ha uppstått som vi inte tänker ta ansvar för.

 

Ångerrätt
Kontakta oss alltid för ett returnummer innan du skickar tillbaks en vara!

Full returrätt under 14 dagar från det att du mottagit varan. (Gäller ej vid special beställda varor).
Varan skall vara oanvänd och i obruten förpackning. Varan måste returneras väl emballerad och i förekommande fall i sitt originalembalage.

Vi följer Konsumentverkets rekommendationer se: Konsumentverket.se

 

Skador på paket och ej uthämtade paket
Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till postkontoret eller annan transportör och göra en skadeanmälan. Hämta inte ut ett skadat paket! Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till postens eller transportföretagets hantering, skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Om eventuell tvist med posten eller transportföretaget inte kan lösas, tar du kontakt med oss.
Har du beställt och inte hämtar ut din försändelse innan det går i retur till oss (cirka 14 dagar), så fakturerar vi dig 350 kr för vårt arbete med hantering av varorna.

 

Personuppgiftslagen
Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i personuppgiftslagen (PUL). Uppgifterna kommer endast att används för att leverera din beställning och för att kontrollera din betalning. Inga uppgifter kommer att lämnas till tredje part eller användas av oss i något annat syfte.

Produkter
Övrigt