BEHÖVER DU HJÄLP MED DIN CENTRALDAMMSUGARE?

Har du problem med din centraldammsugare? Fungerar den inte riktigt som den ska? Då har du kommit helt rätt. Vi på Dammsugardoktorn är inte bara experter på nyförsäljning och installation av centraldammsugare, utan vi har även den kunskap som krävs för att ge din centraldammsugare den service som den ibland behöver för att den ska fungera lika bra som den dagen den var ny.

Med vår utgångspunkt i Stockholm kan vi hjälpa dig som bor i området då din centraldammsugare är i behov av service eller reparation. Oavsett om du vet vad som är fel med den eller inte. Vi har många års erfarenhet av såväl försäljning som installation och service av centraldammsugare, något som betyder att vi kan centraldammsugare utan och innan. Detta borgar för kvaliteten på det jobb vi utför åt dig!


SERVICE OCH REPARATION AV CENTRALDAMMSUGARE I STOCKHOLM

Inom vår verksamhet utför vi en rad olika typer av service- och reparationsåtgärder på centraldammsugare. Dessa innefattar bland annat motorkolsbyte, rensning av stopp i rör och mycket annat. Oavsett om du vet vad det är för fel på din centraldammsugare eller om den helt enkelt inte fungerar som den ska är du välkommen att kontakta oss så ska vi hjälpa dig att hitta felet och åtgärda det så fort som möjligt!

Om du är i behov av service eller reparation är du välkommen att kontakta oss via telefon, mail eller helt enkelt komma in i vår butik som ligger på Bogårdsvägen 45A i Sköndal. Vi vet hur viktig en centraldammsugare blir i ett hem och därför är vi också väl medvetna om hur frustrerande det kan vara när den inte fungerar så som den ska. Därför kommer vi också göra allt vi kan för att så fort som möjligt få din centraldammsugare att fungera igen!

Tel: 0762 220255 - 08 7049020 
E-post: lasse@dammsugardoktorn.se

Produkter
Övrigt